FAQ

Frågor & Svar

Hur bokar man tid?

De bästa sättet att boka tid hos oss är att maila oss på info@studioepictattoo.se I mailet är de viktigt att du har med:

  • Förklaring på vad de är du vill få tatuerat.
  • Bild på ytan du vill få tatuerad på kroppen(tex en bild på din under arm eller bild på din vad etc).
  • Eventuella referensbilder.
  • För och efternamn,Telefonnummer och Adress.

Kom utvilad. Tatueringsprocessen blir lättare för kroppen att hantera om du har ätit ordentligt och är utvilad .

Vad kostar en tatuering?

Minimum pris för en tatuering är 1000kr. Vi tar inte betalt per timme utan vi tar betalt per motiv. Artisten och kunden kommer överens och tatueraren bestämmer sedan priset. Observera åldersgränsen. Tatuering :18 år gäller. Var beredd på att kunna styrka din ålder med legitimation. Inga undantag ens i målmans sällskap accepteras.

Övrigt

Vi tatuerar EJ berusade personer. Vid alkoholintag förtunnas blodet, vilket leder till en kraftigare blödning vid tatuering. Nekandet gäller givetvis även personer påverkade av andra droger än alkohol.

Respektera artistens tid. Minimum pris för tatuering är 1000kr. Och deposition ligger på mellan 500-1500kr beroende på vad för tatuering som bokas. Om du måste ändra din bokning, gör det så tidigt som möjligt. Om du vill ändra din bokade tid senare än 48 timmar innan avtalad tid debiteras depositionen. Tatueraren ritar upp tatuering efter önskemål, depositionen är en betalning av detta i samband med bokning av tid. Vid ånger alternativt förhinder inför den bokade tiden återfås EJ depositionen

Upplys om eventuella hälsoproblem. Kunden bör alltid upplysa om sitt hälsotillstånd. Är du frisk och kry? Har du några infektioner. Lider du av allergier, epilepsi, blödarsjuka, diabetes, hepatit, HIV eller någon annan åkomma? Upplys alltid om detta!

Sköt om din tatuering. För att tatueringen skall bli så bra som möjligt måste du vårda den enligt anvisningar från din tatuerare.